CO3 Campus

Centrum voor duurzame economie en technologie

CO3 Campus, de nieuwe naam van Bio Base Europe Training Center, is gevestigd in Terneuzen en een inspirerende locatie voor evenementen, voorlichting, scholing, vergaderen en flexibel werken en netwerken op het gebied van duurzaamheid en innovatie in de techniek.

CO3 Campus is het groenste netwerkcentrum van Zeeland en is een inspirerende locatie voor evenementen, voorlichting, scholing, vergaderen en (flexibel) werken en netwerken.

Bij CO3 Campus staan de 3 co’s (co-work, co-create en co-learn) en de samenkomstgedachte (campus) voor de 3O’s (overheid, onderwijs en ondernemers) centraal, met daarbij een accent op duurzaamheid.

De duurzaamheidsgedachte wordt op zo veel mogelijk aspecten doorgevoerd van; een passief gebouw, aardwarmte, de waterzuiveringsinstallatie, meedraaiende zonnepanelen, tot aan de koffie welke biologisch en Fairtrade is aan toe, inclusief een circulaire koffiehoek.

Iets organiseren? Bij CO3 Campus denken we graag met u mee. Neem contact met ons op!

De drie Co’s

Co-work

Een van onze drie co’s is Co-work. Het is mogelijk bij ons te komen “landen” en te (flex)werken. Pak een kopje koffie, wifi en ga aan het werk. Wij hebben flexplekken, bespreekruimtes en zelfs kantoren beschikbaar.

Co-learn

Met Co-learn willen wij meer uiting geven aan de verschillende opties voor opleidingen, trainingen en workshops. Naast onze eigen simulatiesoftware voor de procestechniek wordt er dagelijks bij ons getraind en opgeleid voor personeel uit de regio.

Co-create

Samen tot kruisbestuiving komen, innoveren en samenwerken valt onder ons nieuwe label Co-create. Doordat er verschillende organisaties in ons centrum zijn gevestigd, en elkaar ontmoeten, ontstaan er mooie nieuwe samenwerkingen.